Conference League

Ντέμης: «Μπήκε μέσα και είπε “είμαι καλύτερη ομάδα” ο Ολυμπιακός - Βολικό ότι είναι ελαφρώς αουτσάιντερ με Φενέρ»

Για τη νοοτροπία νικητή που έδειξε ο Ολυμπιακός (ως βασικό λόγο της σπουδαίας πρόκρισης επί της Μακάμπι) και το ευνοϊκό στοιχείο της κλήρωσης με Φενέρ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Τον χαρακτήρα με τον οποίο προσέγγισε ο Ολυμπιακός τη ρεβάνς με τη Μακάμπι κατονόμασε ως βασικό παράγοντα της θριαμβευτικής πρόκρισης ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα στην εκπομπή τους «Fair Play» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σημείωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στο ματς με ηρεμία, σιγουριά, αυτοπεποίθηση και γενικά μια νοοτροπία «είμαι καλύτερη ομάδα».

Αφού στάθηκε λοιπόν στην εμφάνιση των Ποντένσε-Φορτούνη (ως χαρακτηριστικά παραδείγματα του πόσο ποιοτικότερες μονάδες διέθεταν οι Πειραιώτες έναντι των Ισραηλινών), αναφέρθηκε και στον επόμενο αντίπαλό τους:

Εκφράζοντας την άποψη ότι ήταν δύσκολη η κλήρωση με τη Φενέρμπαχτσε (γιατί είναι πιο δεμένη ομάδα, με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες), αλλά τονίζοντας ότι ενδεχομένως να είναι βολικό για τους «ερυθρόλευκους» ότι δεν είναι φαβορί.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x